Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monique Snellenberg. Na een 24-jarige carrière in de maatschappelijke en dienstverlenende sector heb ik besloten mijn hart te volgen en het roer om te gooien. Ik ben toen een 4-jarige HBO-opleiding Homeopathie voor Dieren gaan volgen.

Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op het homeopathisch ontwormen van paarden. De resultaten hiervan zijn veelbelovend en lijken veel perspectief te bieden in de strijd tegen de toenemende resistentie.

In de loop van deze studie kwam ik in aanraking met bioresonantie en heb me verbaasd over de mogelijkheden hiervan. Menig mens en dier heb ik hiermee al van hun (vaak langdurige) klachten af kunnen helpen.

In mijn praktijk behandel ik verschillende dieren, waaronder paarden, honden en katten. Ook behandel ik mensen. Van kinds af aan heb ik al een grote passie voor paarden gehad, van IJslander tot Arabier.